Wel in Vorm Leefstijladvies

Leefstijl Advies Compleet Programma

Denk jij: Laat mij met rust, wat heeft het allemaal voor zin of hoe kom ik hier uit!

Voel jij: Spanning, somber, geïrriteerd, niet meer op willen staan, pijn in je lijf, nervositeit, beslissingen uitstellen, zelfs geen zin om je mobiel op te pakken en vooral je fysiek en mentaal uitgeput of uitgeblust voelen en niet blij met jezelf of je lijf!

Herken je: dat je in een negatieve spiraal zit en deze niet kan doorbreken en wil je hier verandering in? 

Wil jij: Meer energie, een positievere mind-set, fijner opstaan, minder piekeren, gezonder leven, een beter gewicht en je meer in balans voelen? Dit alles kan je bereiken door je aan te melden voor het leefstijl advies compleet programma. Maak NU eindelijk de omslag en kies voor een positieve mind en een gezonde leefstijl. Twijfel niet en:

Neem contact op 

Met het Leefstijl advies Compleet Programma richt jij je op het doorbreken van jouw negatieve spiraal. De doelstelling is om vooral ook gelukkiger, energieker en zelfverzekerder en weer lekker in je vel door het leven te gaan.

Gezondheid en welzijn begint bij de juiste keuzes te maken.

Geluk en energie of lekker in je vel zitten heeft ook met jouw mind-set en keuzes te maken. Als jij niet goed luistert naar de taal van jouw lichaam, dan stapelen klachten zich op. Zowel emotioneel en fysiek wordt alles steeds zwaarder en zonder de juiste motivatie en mind-set is de omslag naar een andere leefstijl moeilijk te maken. Misschien is jouw doel afvallen, fitter worden of wil jij je diabetes II aanpakken? Daarnaast kan je doelen hebben om je vitaler en energieker te voelen. Wil jij jezelf nu echt gaan aanpakken en heb je daar alles voor over?  Dan is het Leefstijl Compleet Programma echt wat voor jou. Samen met jou werken wij aan jouw doelen! We werken aan een stevig fundament waardoor je in staat bent om duurzame verandering in jouw leven te creëren. Daarom word je niet alleen gecoacht wat betreft jouw gezondheid, maar ook voeding, beweging en jouw mind-set. Een positieve instelling draagt voor een groot gedeelte bij aan jouw veranderingsproces.

Thema’s die aan bod komen:

  • Je motivatie en/of passie

  • Zingeving in jouw leven

  • Bewustwording hoe je omgaat met stress en tegenslagen

  • De juiste voeding voor lichaam en geest

  • Rust, slaap en ontspanning

  • Voldoende beweging

  • De juiste mind-set (gevoelens en overtuigingen die beperkend werken loslaten)

  • Familie, relaties, financiën (fundament)

Deze thema’s staan niet op zichzelf, uit onderzoek blijkt dat als er onbalans is in bovengenoemde thema’s dit invloed heeft op je gedrag, handelen en hoe jij je voelt. Daarom wordt in het Leefstijl Compleet Programma  gewerkt aan het terugvinden van balans tussen onderliggende thema’s. Natuurlijk kan jij ook een onderwerp toevoegen waar extra aandacht aan besteed wordt. De basis van waaruit gewerkt wordt, is het creëren van gezondheid en welzijn door een positieve mind-set. Daarbij wordt rekening gehouden met omgevingsfactoren zoals stress, voeding, beweging, aanleg etc. Wat nodig is om te veranderen, ben jijzelf!

Gezondheid is meer dan de afwezigheid
van klachten.

Ervaar je geen ziekte of fysieke klachten, maar zit je toch niet goed in je vel? Op langere termijn ga je dan vanzelf fysieke klachten ontwikkelen. Hoe jij je voelt en denkt is bepalend of je lekker in je vel zit en of iets lukt in je leven. Soms ontstaan klachten pas na jaren door een ongezonde leefstijl of langdurige sombere gevoelens. In het Leefstijl Compleet Programma is aandacht voor jou als mens in zijn geheel. Het streven is een positieve voedingsbodem te creëren voor een blijvende verandering in jouw leefstijl en daarmee je gezondheid en welzijn. Het is niet moeilijk, maar wel een zaak van NU de beslissing te nemen om voor jezelf te kiezen!

Bewustwording

Wat jou beweegt en motiveert is belangrijk om jouw leefstijl aan te pakken. Het onderbewustzijn is een belangrijke schakel van waaruit we handelen. Helaas is wat jouw onderbewustzijn je influistert niet altijd de waarheid vanwege bijvoorbeeld vervelende gebeurtenissen die jouw gevoelens en emoties kleuren. Als jij bijvoorbeeld gebeten bent door een hond in je jeugd, zal jouw onderbewust zijn je meteen een alarmsignaal sturen als er een hond op je af rent. Maar misschien is deze hond wel een goedzak en wil deze alleen maar spelen. Daarom wordt in aanvang van het traject veel aandacht besteed aan het loslaten van beperkende gedachten en gevoelens die belemmerend werken in jouw proces naar een gezond en gelukkige leefstijl. Ook wordt gekeken wat de invloed van familie. vriendschappen, werk en geld is op jouw leven. Hoe positiever jouw mind-set, hoe beter je de rest van het programma kan volhouden en een blijvende verandering kan maken in je leven. Je leert een effectieve manier om beperkende gedachten en gevoelens los te laten via https://www.welinvormadvies.nl/behandeling/body-mind-release/  Een blijvende techniek, dat je voortaan altijd kan toepassen als jij merkt dat je vastloopt in jouw leven. Dit is de basis om dan sterker te worden in het bereiken van jouw persoonlijke doelstelling.

Een persoonlijk programma

Het
Leefstijl Compleet Programma bestaat uit een traject van 3 maanden met mogelijkheid
tot uitloop. In totaal betreft het een compleet programma van 12 bijeenkomsten
en 1 krijg je cadeau. Het programma is als volgt opgebouwd:

Compleet Body Mind Release traject (6x)

(Stress)coaching (3x)

Compleet voedingsadvies & bewegingsplan (2x)

Afspraak t.b.v. trainingsadvies (1x)

Eén afspraak naar keuze van de aangeboden behandelingen op de website (1x)

Voor de tarieven verwijs ik u naar:

https://www.welinvormadvies.nl/tarieven/

ZAKELIJK

Ook zakelijk kunt u het Leefstijl Advies Compleet Programma inzetten voor uw medewerker die bijvoorbeeld dreigt langdurig te verzuimen door bijvoorbeeld vermoeidheidsklachten, burn-out, diabetes type II. Ook kan dit programma ingezet worden, als vitaliteitsprogramma of coachingstraject. Het programma kan individueel aangepast worden op de wensen van u en uw medewerker. Tevens kan dit als re-integratie interventie ingezet worden tijdens bijvoorbeeld een 2e spoor traject.

Wilt u meer informatie? Bel mij dan voor een afspraak.

http://www.bodymindrelease.nl