Wel in Vorm De Praktijk

Wel in Vorm De Praktijk richt zich op natuurgeneeskundige behandelingen en reflexzonetherapie om de gezondheid en welzijn van mensen te verbeteren. Alle behandelingen in Wel in Vorm De Praktijk zijn gericht op het versterken van het zelf genezend vermogen zodat lichaam en geest meer in balans komt. Daarnaast heb ik in De Praktijk enkele specialisaties ontwikkeld in pijnbestrijding voor bijvoorbeeld  gewrichtsklachten aan rug (hernia), schouders, nek, hoofdpijnklachten en overige (stress) gerelateerde klachten zoals migraine, fibromyalgie, darmklachten. De afgelopen periode is mijn aanpak ook gericht in het bieden van een compleet leefstijladvies om klachten die daaruit voortkomen aan te pakken. Mijn kracht ligt in het combineren van diverse behandelmethodieken zoals voetreflex en  natuurgeneeskundige behandelingen. Daarbij bekijk ik de mens als één geheel om te onderzoeken waar de oorzaak van klachten zit en hoe dit mogelijk verbeterd kan worden. Ik werk vanuit de 5 natuurgerichte principes van de beroepsvereniging. De volgende link verwijst hiernaar: vijf natuurgerichte principes 

Bij Wel in Vorm De Praktijk onderschrijf ik voor elke aandoening het belang van het raadplegen van een huisarts of specialist. De reguliere medische wetenschap en complementaire geneeskunde kunnen elkaar dan ook goed aanvullen met de door mij gegeven behandelingen. Vanuit mijn professionaliteit ben ik aangesloten bij  beroepsvereniging van de BATC. Hierdoor kunnen behandelingen (mogelijk) vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering. Hier geldt geen eigen risico voor, maar voor meer informatie raadpleeg uw verzekering of neem met mij contact op.

Natuurgeneeskundige behandelingen

Tijdens een natuurgeneeskundig consult kijken we naar onderdelen zoals voeding, leefstijl, energie of gedragspatronen die terugkeren. Kortom: hoe ga jij om met jezelf en je omgeving en wat voor impact heeft dit op je gezondheid. Jouw totale gezondheid wordt onder de loep gelegd, zodat er een passende natuurgeneeskundige behandeling kan afgestemd worden om gezondheid te verbeteren.

In een natuurgeneeskundige behandelingen komen verschillende werkvormen samen:

Informatie beroepsvereniging

Mijn Tarieven


Leave a Reply