Beoordelingen

Ik kwam voor rug en nek klachten bij Fenna, na elke behandeling voelde ik een soort van bevrijding  in mijn lichaam en geest. Met de pijn en stramheid in mijn spieren heeft fenna veel verlichting gebracht en daardoor slaap en functioneer ik ook beter. Kortom alles is er op vooruit gegaan en kan ik weer een vrolijk en ontspannend leven lijden. Dank je wel Fenna en tot de volgende keer.

Corrie Damsma | particulier Wel in Vorm


Therapeutische Massage bij Fenna:
Al meer dan 10 jaar kom ik met regelmaat naar Fenna voor een ontspannende massage. Het is voor mij echt fysieke onderhoud. Alle opgehoopte stressen van werk en een drukke bestaan kan zij moeiteloos in een van haar massage sessies verdrijven uit mijn lijf. Volgens mij heeft ze ‘magische’ handen. Ik vind altijd de weg terug naar Fenna voor een van haar diepe ontspannende massages. Dat zegt al wat. Een echt aanrader.

PABLO MONTOYA – yogateacher| zakelijk Wel in Vorm


 

Fenna, is zeer gedreven en competent. een punt van rust voor een ieder die dit zoekt (linkedin)

Michael Weber – | zakelijk Wel in Vorm


Fenna is een zeer gedreven Therapeute met een zeer goede en gedegen kennis van haar vak, door haar jarenlange ervaring en toewijding in haar vakgebied is zij ten zeerste aan te bevelen. Dus met recht een specialiste in ontstressen! (via linkedin)

Richard Heijkoop – | zakelijk Wel in Vorm


t is óók even kwestie van onderhoud” .. nu ruim tien jaar vaste klant van Praktijk voor Welzijnsbevordering in Barendrecht. Met name de schouderklachten door stress en onjuiste houdingen in mijn drukke bestaan geven na behandeling van Fenna enorme verlichting. Voel mij daarna weer los, ontspannen en kan weer meters maken. Het is ook een combi van fysieke en mentale ontspanning. De stroming in de energiebanen voelen voor mij dan weer in de actieve stand komen, lekker en positief!

Werkt voor mij preventief.. voorkomt, dat ik weer naar de fysio moet of andere herstelzorg moet nalopen. Beveel het echt aan, Los van het feit, dat Fenna toegankelijk en innemend is, en we elkaar al lang en goed kennen, blijft ze professsioneel en betrokken in haar weldadige werk

Glenn | particulier Wel in Vorm


5 jaar geleden was ik betrokken bij een auto-ongeluk, waar ik een whiplash aan over heb gehouden. Na een jaar kwam ik, via een vriendin, bij Fenna terecht. 4 jaar later kom ik daar nog steeds elke maand. Behalve dat de behandeling helpt tegen de pijn, is het voor mij ook een manier om echt even te kunnen ontspannen!

anoniem| particulier Wel in Vorm


Ik kwam in contact met fenna wegens doorlopend darm problemen en las dat zij met voetreflextherapie goede resultaten boekten. En ja het helpt en goed ook de pijnklachten zijn heel veel minder geworden. Een paar jaar geleden kwam daar bovenop een auto ongeluk resultaat whiplash verschillende mensen af gelopen niks hielp. Toen het er maar is met fenna over gehad of zij niks voor mijn kon betekenen . En ja was haar antwoord en geloof mij mensen sinds zij ook mijn nek behandeld ben ik zelfs weer 40 uur aan het werk. Ze heeft voor mijn betreft echt gouden handjes . Dus fen thanks voor alles en ook voor het feit dat als het echt niet gaat met mijn nek ze altijd wel tijd vrij probeert te maken .

Jeroen Bekker – Barendrecht | particulier Wel in Vorm


Inmiddels alweer 7 jaar en meer dan150 massages verder bij Fenna, dit zegt genoeg over de kwaliteit van haar werk, elke nieuwe afspraak is er een waar ik weer naar uitkijk.

Daan van Holten| particulier Wel in Vorm

10 mei jl. heb ik mee gedaan aan de workshop “stap in je kracht”. Ik wilde vooral leren hoe ik mijn grenzen beter kan bewaken en aangeven. Tijdens de workshop werd mij duidelijk dat het oke is om  een stapje terug te doen en te kijken, voelen en beoordelen wat er op dat moment gebeurt of gevraagd word. Fenna en Loura geven handvaten om te laten zien dat nee ook een antwoord is. Tijdens een heerlijke lunch was er ruimte om alle informatie te verwerken en fris de middag in te gaan. Ik merk aan mezelf en aan reacties uit mijn omgeving dat het prima is om in je kracht te stappen en te staan!! Fenna en Loura bedankt!!

Saskia Bekker| zakelijk Wel in Vorm


Ik werk regelmatig samen met Fenna voor bedrijven, tijdens re-integratie trajecten. Ook geef ik samen met haar workshops om life skills te verbeteren. Fenna is een zeer positieve, krachtige vrouw die op een heldere manier veel bereikt door haar jarenlange ervaring in het ondersteunen van mensen die niet goed in hun vel zitten. Voor meer energie, daadkracht en verkort ziekte verzuim moet je bij Fenna zijn!
Loura van Goch www.happysuccesvol.nl

Loura van Goch| zakelijk Wel in Vorm


 


Leave a Reply