Beoordelingen

Ik kwam voor rug en nek klachten bij Fenna, na elke behandeling voelde ik een soort van bevrijding  in mijn lichaam en geest. Met de pijn en stramheid in mijn spieren heeft fenna veel verlichting gebracht en daardoor slaap en functioneer ik ook beter. Kortom alles is er op vooruit gegaan en kan ik weer een vrolijk en ontspannend leven lijden. Dank je wel Fenna en tot de volgende keer.

Corrie Damsma | particulier Wel in Vorm


Therapeutische Massage bij Fenna:
Al meer dan 10 jaar kom ik met regelmaat naar Fenna voor een ontspannende massage. Het is voor mij echt fysieke onderhoud. Alle opgehoopte stressen van werk en een drukke bestaan kan zij moeiteloos in een van haar massage sessies verdrijven uit mijn lijf. Volgens mij heeft ze ‘magische’ handen. Ik vind altijd de weg terug naar Fenna voor een van haar diepe ontspannende massages. Dat zegt al wat. Een echt aanrader.

PABLO MONTOYA – yogateacher| zakelijk Wel in Vorm


 

Fenna, is zeer gedreven en competent. een punt van rust voor een ieder die dit zoekt (linkedin)

Michael Weber – | zakelijk Wel in Vorm


Fenna is een zeer gedreven Therapeute met een zeer goede en gedegen kennis van haar vak, door haar jarenlange ervaring en toewijding in haar vakgebied is zij ten zeerste aan te bevelen. Dus met recht een specialiste in ontstressen! (via linkedin)

Richard Heijkoop – | zakelijk Wel in Vorm


t is óók even kwestie van onderhoud” .. nu ruim tien jaar vaste klant van Praktijk voor Welzijnsbevordering in Barendrecht. Met name de schouderklachten door stress en onjuiste houdingen in mijn drukke bestaan geven na behandeling van Fenna enorme verlichting. Voel mij daarna weer los, ontspannen en kan weer meters maken. Het is ook een combi van fysieke en mentale ontspanning. De stroming in de energiebanen voelen voor mij dan weer in de actieve stand komen, lekker en positief!

Werkt voor mij preventief.. voorkomt, dat ik weer naar de fysio moet of andere herstelzorg moet nalopen. Beveel het echt aan, Los van het feit, dat Fenna toegankelijk en innemend is, en we elkaar al lang en goed kennen, blijft ze professsioneel en betrokken in haar weldadige werk

Glenn | particulier Wel in Vorm


5 jaar geleden was ik betrokken bij een auto-ongeluk, waar ik een whiplash aan over heb gehouden. Na een jaar kwam ik, via een vriendin, bij Fenna terecht. 4 jaar later kom ik daar nog steeds elke maand. Behalve dat de behandeling helpt tegen de pijn, is het voor mij ook een manier om echt even te kunnen ontspannen!

anoniem| particulier Wel in Vorm


Ik kwam in contact met fenna wegens doorlopend darm problemen en las dat zij met voetreflextherapie goede resultaten boekten. En ja het helpt en goed ook de pijnklachten zijn heel veel minder geworden. Een paar jaar geleden kwam daar bovenop een auto ongeluk resultaat whiplash verschillende mensen af gelopen niks hielp. Toen het er maar is met fenna over gehad of zij niks voor mijn kon betekenen . En ja was haar antwoord en geloof mij mensen sinds zij ook mijn nek behandeld ben ik zelfs weer 40 uur aan het werk. Ze heeft voor mijn betreft echt gouden handjes . Dus fen thanks voor alles en ook voor het feit dat als het echt niet gaat met mijn nek ze altijd wel tijd vrij probeert te maken .

Jeroen Bekker – Barendrecht | particulier Wel in Vorm


Inmiddels alweer 7 jaar en meer dan150 massages verder bij Fenna, dit zegt genoeg over de kwaliteit van haar werk, elke nieuwe afspraak is er een waar ik weer naar uitkijk.

Daan van Holten| particulier Wel in Vorm

10 mei jl. heb ik mee gedaan aan de workshop “stap in je kracht”. Ik wilde vooral leren hoe ik mijn grenzen beter kan bewaken en aangeven. Tijdens de workshop werd mij duidelijk dat het oke is om  een stapje terug te doen en te kijken, voelen en beoordelen wat er op dat moment gebeurt of gevraagd word. Fenna en Loura geven handvaten om te laten zien dat nee ook een antwoord is. Tijdens een heerlijke lunch was er ruimte om alle informatie te verwerken en fris de middag in te gaan. Ik merk aan mezelf en aan reacties uit mijn omgeving dat het prima is om in je kracht te stappen en te staan!! Fenna en Loura bedankt!!

Saskia Bekker| zakelijk Wel in Vorm


Ik werk regelmatig samen met Fenna voor bedrijven, tijdens re-integratie trajecten. Ook geef ik samen met haar workshops om life skills te verbeteren. Fenna is een zeer positieve, krachtige vrouw die op een heldere manier veel bereikt door haar jarenlange ervaring in het ondersteunen van mensen die niet goed in hun vel zitten. Voor meer energie, daadkracht en verkort ziekte verzuim moet je bij Fenna zijn!
Loura van Goch www.happysuccesvol.nl

Loura van Goch| zakelijk Wel in Vorm


 


58 Comments

emirway

mei 5, 2021at 8:13 am

buy vibramycin doxycycline new zealand

Preophy

mei 31, 2021at 10:22 am

viagra ivf side effects

Preophy

juni 17, 2021at 1:56 am

is disulfiram approved in canada

Preophy

juni 29, 2021at 5:29 am

cialis without prescription

Preophy

juli 10, 2021at 7:21 pm

chlomid nolvadex supplier

Preophy

juli 26, 2021at 12:55 am

cialis otc

Preophy

augustus 11, 2021at 7:57 pm

real cialis online

Barkife

augustus 26, 2021at 10:28 pm

http://buysildenshop.com/ – viagra american express

Hair growth Cap

augustus 27, 2021at 9:46 am

ingrown hair

horgods

augustus 29, 2021at 5:03 am

https://buytadalafshop.com/ – where to buy cialis online safely

Drabnaing

augustus 30, 2021at 5:11 am

Stromectol

Viagra

augustus 31, 2021at 7:59 am

Canadian Ed Pills

unfolve

augustus 31, 2021at 2:37 pm

cialis for sale online

Groorie

september 1, 2021at 2:17 am

https://buypropeciaon.com/ – Propecia

Cialis

september 6, 2021at 3:59 pm

Pharmacy X One

Lodadaymn

september 6, 2021at 10:14 pm

Viagra

hoomaib

september 9, 2021at 6:54 am

Propecia

Propecia

september 9, 2021at 7:56 am

Generic Male Enhancement Pills

ideweewes

september 11, 2021at 10:47 am

https://buystromectolon.com/ – generic ivermectin for humans

Stromectol

september 13, 2021at 8:26 pm

Louer Levitra Pas Cher

easebrA

september 14, 2021at 7:19 pm

http://buylasixshop.com/ – Lasix

earnene

september 16, 2021at 5:29 am

https://buyplaquenilcv.com/ – hydroxychloroquine to buy

icosymn

september 17, 2021at 4:27 pm

Priligy

attevyper

september 18, 2021at 5:50 am

plaquenil drug class

froggerly

september 18, 2021at 9:30 am

http://buyzithromaxinf.com/ – Zithromax

Lasix

september 20, 2021at 3:53 pm

Cialis 5 Mg Composizione

Plaquenil

september 20, 2021at 7:09 pm

Amoxicillin Dosage 875

peapdrags

september 23, 2021at 9:31 pm

how do a zithromax capsule look

buy zithromax online no prescription canada

september 24, 2021at 2:53 am

Bentyl 20mg In Internet

ThaltyWal

september 24, 2021at 9:41 am

furosemide hypokalemia

Nerbroyar

september 24, 2021at 4:29 pm

http://buypriligyhop.com/ – how to buy priligy as a child

precio priligy 30 mg

september 26, 2021at 12:00 pm

compra cialis en espa a

Naksreara

september 30, 2021at 6:59 pm

http://buyneurontine.com/ – gabapentin 600mg

lItiets

oktober 4, 2021at 2:26 pm

https://prednisonebuyon.com/ – buy nosipren prednisone 20mg

does gabapentin cause weight gain

oktober 6, 2021at 10:08 am

Acheter Kamagra Livraison 24h

Blefplula

oktober 9, 2021at 7:52 am

buy prednisone 30041

prednisone canadian pharmnacy

oktober 9, 2021at 9:58 am

Comprare Il Cialis

Galeffese

oktober 10, 2021at 2:41 am

what drugs should not be taken with gabapentin?

generic viagra pros and cons

oktober 29, 2021at 5:01 pm

kamagra same as viagra

arrorpGox

oktober 31, 2021at 1:03 am

best site to buy cialis online

Wheerbcic

oktober 31, 2021at 7:11 am

buy stromectol ivermectin

Tawlego

november 1, 2021at 8:07 pm

Cialis

cialis 5 mg

november 2, 2021at 3:19 am

Doxcycline Compared To Amoxicillin

Werbare

november 2, 2021at 3:58 am

Priligy

anaetly

november 4, 2021at 2:27 am

generic viagra on sale

Cialis

november 4, 2021at 7:37 am

Secure Levaquin Tablets Online Low Price

Propecia

november 7, 2021at 12:39 pm

Salbutamol Nebules Buy

outwafe

november 7, 2021at 1:13 pm

cost finasteride

accicsDus

november 7, 2021at 8:51 pm

Viagra

Prednisone

november 9, 2021at 10:23 pm

Comprar Cialis Barato Sin Receta

Heemsrodo

november 10, 2021at 4:05 pm

furosemide hypokalemia

Lasix

november 10, 2021at 4:40 pm

Depakote Er Nonprescription

Hammasymn

november 10, 2021at 5:28 pm

Prednisone

Viagra

november 11, 2021at 10:44 am

Propecia Molestia Testicular

priligy pills

november 11, 2021at 9:31 pm

Viagra Cialis Oder Levitra

stromectol over the counter

november 14, 2021at 3:49 pm

Keflex Liquid

Pooni

november 15, 2021at 11:25 am

Девки с плоскими сисями и заросшими лобками казались чем-то диким, кардинально выбивающимся из общего потока пикантного видео. По этой причине секс с азиатками долгое время оставался вне пределом массового внимания. Но постепенно любители клубнички распробовали это необычное зрелище и даже прониклись его идеями. https://wiki-site.win/index.php/Смотреть_онлаин_бесплатно_порно Голые на даче (61 фото) Красавица Анюта загорает голой на своей даче    – Ну, что стоишь, Андрюш? Налюбуешься ещё. Давай быстрее ключ ищи да открывай.    – Сейчас, мам.    Ключ легко повернулся в замке. Старая, намного покосившаяся дверь, тихо скрипнув, отворилась. Мы снова на даче! Словами не передать это ощущение, когда …

Pooni

november 24, 2021at 4:48 am

Порно групповуха Пьяную казашку после дня рождения выебал кз секс Казашка сосет псу хуй зоо порно казашки с собакой Хардкор Порно Портал, на котором можете найти порнушку и посмотреть порно бесплатно без вирусов и рекламы где не нужно скачивания. Будь в курсе самой качественной порнухи в мире. Софт Порно Мама подрочила хуй между сисек и трахнулась до кремпая перед зеркалом Порно групповуха Классический порно фильм 70-го года «Деревенские кузины» (Country Cuzzins) В ванной Казашка сосет псу хуй зоо порно казашки с собакой Нежно отымел на кровати пышку в свадебном платье Популярные фильтры Популярные Теги Мы специально разделили порно по категориям, чтобы каждый мог быстро определиться с тем, что он хочет посмотреть, и сразу же начинать поиски с того, что больше всего заводит. С нашим ресурсом ни один человек не останется без настоящего удовольствия – именно такого, которое ему нравится. Мы знаем, что для этого нужно! http://www.screensnark.com/forums/member.php?action=profile&uid=70693 порно , free xxx videos Весь контент на сайте постановочный, взятый из открытых источников и предназначен для лиц старше 18 лет! Моделям на момент съемок исполнилось восемнадцать лет. Заходя на этот сайт вы подтверждаете, что являетесь совершеннолетним. Пацан воспользовался спящей подружкой и поимел в попку Секс со спящей Цунаде Сперма на больших сиськах после секса на пляже Наш бесплатный секс трубка является лучшим местом для потокового бесплатно Спящая девушка порно в лучшем качестве. Вы будете любить этот выбор горячих XXX видео, связанное с популярными поисковыми порно. Будьте готовы, чтобы проверить бесплатно Папа и девочка, Минет, Британка, Маленькая, Учитель, Худая, Молодая, Папа и девочка, Минет, Глубокая глотка порно фильмы, как хорошо! Повеселись! Случайно зашел к соседской бабенке и трахнул ее спящую Трахнул спящую сестру в сочную киску и кончил вовнутрь Лучшие места порнушки найдёте здесь:

Leave a Reply