Voetreflex Rotterdam

  • -

Voetreflex Rotterdam

Voetreflextherapie Rotterdam

Voetreflex helpt bij verstoring in het lichaam, om balans herstellen. Diverse klachten kunnen op een positieve wijze verbeteren. Voetreflex Rotterdam behandelt de zones van de voet waar de zenuwuiteindes zich bevinden. Deze weerspiegelen de botten, organen, weefsels en spieren. Het lichaam komt in balans en de energie gaat doorstromen.

Hoe werkt voetreflex Rotterdam?

Door een impuls te geven op deze reflexpunten, waardoor blokkades worden opgeheven en  energie gaat stromen. Het lichaam kan zich weer herstellen of verbeteren.

Waarom voetreflex Rotterdam?

Voetreflex werkt ontspannend en het is een veilige methode om weer aan je gezondheid en welzijn te werken. Tijdens de behandeling wordt ook gekeken naar de onderliggende oorzaken. Hierdoor komt weer bewustwording en inzicht en leert men weer dichter bij zichzelf te komen.

Voetreflextherapie Rotterdam werkt o.a. bij:
•hormonale verstoringen of andere vormen van disbalans.
•Hoofdpijn/migraine
•Pijnklachten
•Overspannenheid en burn-out
•Darmproblemen, pms
•Reuma, artrose
•Stressklachten

Behandelingen zijn ook preventief om bijvoorbeeld de weerstand optimaal te houden. Daarnaast  kunnen al mijn behandelingen goed gecombineerd worden bijvoorbeeld met: Blachbloesemtherapie of Massagetherapie

Vergoeding voetreflextherapie

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging “Bond van Europese Reflexologen”  en de BATC. Beide beroepsverenigingen hebben strikte eisen aan de uitvoering van het vakgebied. Tevens volg ik regelmatig bijscholing. Voetreflextherapie Rotterdam kan vergoed worden, check uw verzekering hiervoor onder aanvullende geneeswijze.

Voetreflextherapie Barendrecht kan door onderstaande zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed worden. De BATC is ook voor 2017/2018 opgenomen in het overzicht van zorgverzekeraars alternatieve en aanvullende geneeswijzen.

Let op! Vergoeding is afhankelijk van de aanvullende verzekering welke afgesloten is. Aan deze vermelding kunnen geen rechten worden ontleend.

ontspanningsmassage-barendrecht    massage-barendrecht    voetreflextherapie-barenrecht