Ontspanningsmassage Barendrecht

  • -

Ontspanningsmassage Barendrecht

Ontspanningsmassage Barendrecht

Heeft u spanning of stress of klachten aan nek, schouders, hoofd of andere probleemgebieden? Ontspanningsmassage Barendrecht laat energie stromen en zorgt dat er weer rust in lichaam en geest komt. Ontspanningsmassage Barendrecht helpt om u klachten te verbeteren en de drukte van de dag te vergeten. Tijdens de ontspanningsmassage wordt met diverse technieken gewerkt aan verbetering in uw lijf. Zo kunnen zachte technieken of bepaalde drukpunten gestimuleerd worden het lichaam weer soepel aan voelt.

Ontspanningsmassage zorgt dat klachten verbeteren en de enorme ontspannende uitwerking is voor iedereen aan te raden die met klachten en/of stress te maken heeft.

Afhankelijk van de tijdsduur, wordt er behandeld waar de meeste spanning zich bevindt. Bijvoorbeeld alleen rug en voeten of hoofd. Tijdens ontspanningsmassage Barendrecht kunnen verschillende lichaamsgebieden worden behandeld. Hoofd, nek, rug, schouders, benen, benen en voeten etc. Aan de hand van een intake, wordt ingegaan op uw klachten of wat voor behandeling passend is.

Voor wie is Ontspanningsmassage?

Wil jij ontspannen, loslaten en werken aan balans neem dan contact op

Behalve alleen ontspanning kan ik dit ook combineren door bepaalde pijnpunten te behandelen en specifiek te behandelen klachten zoals:

  • Whiplash
  • Hoofdpijn of migraine
  • Armklachten als gevolg van overbelasting van bijvoorbeeld computer en/of sport (RSI).
  • Gewrichtsklachten zoals hernia, of andere nek, rug en schouderklachten
  • Bekkenproblemen

Daarnaast kan ontspanningsmassage gecombineerd worden met andere behandelingen zoals voetreflextherapie.

Een massage word niet vergoed door de verzekering, alleen een consult natuurgeneeskunde of reflexzonetherapie.

Raadpleeg hiervoor tevens de beroepsvereniging van batc