Metamorfosemassage

  • -

Metamorfosemassage

Metamorfosemassage

De betekenis is verandering. Verandering en ontspanning door metamorfosemassage. Waar een stevige lichaamsmassage diep in je lichaam kan doorwerken, kan deze behandeling diep inwerken op je bewustzijn en emoties. Zodat daarna ontspanning weer komt in de rest van het lichaam.

Dit is een heerlijke zachte massage/aanraking van voeten, handen en het hoofd. Deze vorm van massage kan (net als voetreflex) een ondersteuning zijn bij verlies, rouw, scheiding of een veranderingsproces. Ook kan het goed ingezet worden bij de begeleiding van kinderen die net even wat extra aandacht nodig hebben. Zoals na een moeilijke bevalling, waardoor het kindje nog last heeft hiervan.

Het belangrijkste uitgangspunt van een metamorfosemassage is ‘ruimte scheppen’, zodat de levensenergie zijn werk kan doen. Zoals een zaadje dat aarde nodig heeft om uit te groeien naar wat het in essentie is, kan een metamorfosemassage je helpen vorm te geven aan wie je in werkelijk bent.

De behandeling duurt ongeveer een 45 minuten. Het kan eenmalig of gedurende een sessie van een aantal keren om te zorgen voor verandering. Ook kan het afgewisseld worden met bijvoorbeeld een andere behandeling zoals; Reiki. Voor meer informatie kunt u met mij contact opnemen.