Lypossage

  • -

Lypossage

Lypossage is een effectieve  en figuurcorrigerende massagetherapie.

Lypossage zorgt voor gladdere en strakkere huid

Lypossage is een massage techniek  die uitermate geschikt is voor de bovenbenen, buik, billen, heupen rug bovenarmen. Het helpt je huid te verstevigen en je figuur te verbeteren zonder ingrijpende chirurgie. Het helpt het teveel aan vocht en vet in het onderhuids bindweefsel te ver-wijderen, waardoor de huid weer glad en strak wordt. De huidomvang wordt minder en cellulitis verdwijnt.

Cellulitis en bobbels op armen, benen, heupen en buik verdwijnen en je verliest vele centimeters omvang. De intensiteit is afhankelijk van het probleemgebied. De Lypossage therapeut bepaalt de druk van de handgrepen. De intensieve grepenkunnen in het begin enigszins gevoelig zijn. Iedere gezonde persoon kan deze massages echter zonder risico’s ondergaan. Lypossage is uitermate geschikt voor de benen, buik, taille, billen, heupen, rug, bovenarmen, decolleté en gezicht.Het vetweefsel kan hier het beste bewerkt worden met een snel waarneembaar resultaat.

Goed resultaat door lypossage

De omvang van je armen, benen, heupen en buik neemt met vele centimeters af. Je huid wordt zichtbaar mooier, strakker en gladder: cellulitis neemt zichtbaar af! Je uitstraling en je figuur verbeteren en de doorbloeding van je huid wordt sterk bevorderd. Je zit letterlijk en figuurlijk beter in je vel!

Voor wie is lypossage geschikt?

Lypossage is geschikt voor iedereen die:

  • Strak in haar vel wil zitten en centimeters in omvang wil kwijtraken.
  • Is afgevallen of af wil vallen en tegelijkertijd de onderliggende vetlagen en de huid wil aanpakken
  • Vet en cellulitis wil aanpakken (speciaal na een zwangerschap krijg je door lypossage sneller je figuur terug, ook na een keizersnede!)
  • Nadat je flink bent afgevallen maar de huid nog slap is en/of cellulitis moet worden behandeld.

De lypossage kuurbehandeling bestaat uit minimaal 10 behandelingen van 30 minuten met een frequentie van 2x per week. Lypossage kan ook gecombineerd worden met verstevigende crèmes en scrubs of andere behandelingen.

Wil je meer informatie over de lypossage behandelingen? Neem dan contact met mij op.