Darmklachten en Vermoeidheid Rhoon

  • -

Darmklachten en Vermoeidheid Rhoon

Darmklachten en Vermoeidheid Rhoon

Heeft u onrustige darmen of weinig energie? Voelt u zich vaak opgeblazen en niet lekker in uw vel? Darmklachten en vermoeidheid Rhoon gaat vaak samen. Niet de juiste voeding of tekorten hierin zorgen naast vermoeidheid vaak voor energieproblemen. Denk aan een prikkelbare of spastische darm syndroom (PDS) Dit kan naast pijn, verstopping, diarree en winderigheid geven. De darm bepaalt ons immuunsysteem en vele klachten komen waar je niet direct aan denkt. Zoals allergieën, ontstekingen, vaginale infecties, blaasontstekingen, auto immuunziekten en andere klachten die veel last kunnen geven. Het is belangrijk de darm net zo goed te onderhouden als andere zaken die u dierbaar zijn. Zorg met een andere leefstijl dat voedingsstoffen goed opgenomen worden. Er zijn 5 voedingsstoffen die hierin bepalend zijn:
* eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen. Zonder deze stoffen functioneert het lichaam niet. Hierdoor kunnen dan bijvoorbeeld darmklachten en vermoeidheid ontstaan.

In mijn praktijk richt ik mij op Darmklachten en vermoeidheid Rhoon, om vanuit orthomoleculair mensen verder te helpen. Waardoor klachten ontstaan en hoe je deze zelf kan oplossen. Klachten ontstaan vaak vanuit tekorten in het lichaam. Welke klachten kunnen dit nog meer zijn:

    • Hormonale klachten zoals overgang of menstruatieklachten.
    • Vermoeidheid, slaapproblemen of andere vage energieklachten.
    • fysieke klachten zoals: (sport)blessures, pijn in gewrichten of in de spieren.
    • emotionele klachten zoals: concentratieproblemen, stress, concentratieproblemen of zelfs depressieve klachten.

De behandeling

Het intakegesprek ga ik met uitgebreid met jou kijken wat oorzaken kunnen zijn van de darmklachten en vermoeidheid Rhoon kan veroorzaken. Er is aandacht voor jouw persoonlijke verhaal. Tevens is er begrip voor jouw situatie en wordt gewerkt aan een verandering in je levensstijl waardoor met je zelf weer in staat bent om invloed te hebben op jouw klachten.  Het enige wat nodig is, is motivatie om je gezondheid te willen verbeteren. Dit  is bepalend voor als jij weer lekker in je vel wilt komen.

Orthomoleculaire geneeskunde

Naast de orthomoleculaire therapie combineer ik dit mijn andere behandelingen zoals massagetherapie , Door de juiste leefstijl en ontspanning verbeter je je welzijn en gezondheid. Er is al veel over voeding, darmklachten en vermoeidheid geschreven, maar er is bij veel reguliere artsen weinig bekend hoe voeding en leefstijl ziekte kan verergeren of zelfs veroorzaken. Vanuit diverse wetenschappelijke studies is heel duidelijk dat ziekte, voeding en tekorten een direct verband hebben. Behandelingen zijn gericht op inzicht te krijgen in zoveel mogelijk gezonde en nuttige voedingsstoffen binnenkrijgen. Er wordt gewerkt aan lichamelijke balans maar ook geestelijk en emotioneel. Deze therapie kan daarnaast ook goed ondersteund worden door voetreflextherapie

Vergoeding

Wil je weten of behandelingen vergoed kunnen worden vanuit de aanvullende verzekering? Check uw verzekering of zij in 2018 is mijn beroepsvereniging de BATC (gedeeltelijk) vergoeden.