Cursus Reiki

  • -

Cursus Reiki

Reiki is een healingsvorm waarbij energie wordt doorgegeven via de handen. Reiki is een ontspannende behandeling die doorwerkt op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau.

Sinds 2002 ben ik begonnen met het geven van Reiki cursussen. De cursus Reiki vindt meestal in groepsverband plaats. Via deze cursus leer je omgaan met Reiki energie. Naast behandeling van jezelf kan je meteen anderen ook behandelen. Daarnaast vindt er door te werken met Reiki energie vaak een verandering in bewustzijn plaats waardoor er emotioneel meer ruimte of rust komt van binnenuit. Ik geef alle Reiki cursussen (I,II,III en Master)

Cursus Reiki I, II en III

De energie die met Reiki wordt doorgegeven is in principe voor iedereen toegankelijk  om toe te passen. Daarom geef ik ook cursussen hierin, zodat mensen zichzelf ook kunnen behandelen (of de ander). Het is een mooie methode om tot meer ontspanning  en inzicht te komen en klachten op langer termijn aan te pakken. Door ontspanning werk jij aan verbetering en verlichting van klachten of kom je verder in een (emotioneel) proces. Tijdens de cursussen komt dit ook aan bod, tevens wat je er allemaal mee kunt bereiken en hoe je het kan toepassen bij iemand anders:

Cursus Reiki I  (Behandelen van jezelf en een ander)
Cursus Reiki II  (Intensivering en  verdieping van Reiki I en afstandsbehandeling)
Cursus Reiki III  (de cursus Reiki voor het Masterschap)

De cursus Reiki I en II is meestal vanaf 2 personen. Daardoor heb ik meer individuele aandacht voor mensen tijdens de cursus Reiki. Meestal vindt de cursus Reiki in 1 a 2 dagdelen plaats. Afhankelijk van de groepsgrootte. Als jij nog nooit met Reiki te maken hebt gehad, adviseer ik altijd een proefbehandeling van bijvoorbeeld een half uur. Dan kan je zelf ervaren of dit iets is voor jou. Indien je interesse hebt bel of mail mij dan:  06-48409112 of fenna@welinvormadvies.nl

Reiki kan heel goed worden toegepast met voetreflextherapie of massagetherapie

Geplande Reiki cursussen in Barendrecht:

  • Vrijdag 9 oktober 2015 Reiki II
  • Maandag 12 oktober Reiki I
  • Vrijdag 16 oktober Reiki I

Wil jij je aanmelden voor één van de bovenstaande cursussen, of heb je interesse in Reiki III? Meld je dan aan via de onderstaande button of bel met 06-4840911.

 

Reiki Cursus Barendrecht