Coaching

  • -

Coaching

In de coaching ga je herkennen dat het lichaam een weerspiegeling is van de ziel. Doordat het lichaam aangeraakt wordt, geef je onbewust aan op welk gebied er vraagstukken zijn. Tijdens een consult is er ruimte voor gesprek en begeleiding om te werken aan verandering en oude patronen los te laten. Wil jij ontspannen en jouw stress verminderen, dan kan je veel bereiken door een body mind release traject te volgen. Met dit traject leer je in 6-8 weken om in je kracht te komen te staan en met zelfvertrouwen weer tegen het leven aan te kijken. Het opent de deur naar een nieuwe start.

Wil je meer inzicht, richting en positiviteit in je leven dan biedt coaching je handvatten om vooruit te gaan als je in een vastgelopen situatie zit. Volg dan bij mij het body mind release traject.

Of het nou op relationeel, op werkgebied of wat anders is, tijdens dit consult maak ik contact met jouw energie, meestal via een behandeling. Ik vertaal zo concreet mogelijk waar jij tegenaan loopt en geef een voor jouw praktische adviezen en/of inzichten. Met behulp van mijn andere behandelingen zoals voetreflextherapie kan meer gericht op vraagstukken gewerkt worden. In sommige gevallen vergoed verzekeraars mijn behandelingen. Ik ben aangesloten bij de BATC, hier kunt u nakijken of uw verzekering dit (gedeeltelijk) vergoed onder psychosociaal consult of als je consulten combineert dan valt het onder bijvoorbeeld voetreflextherapie.

stap-in-je-kracht-zakelijk   stap-in-je-kracht-particulier   preventief-verzuim  Coaching Psychosociale ondersteuning Burnout begeleiding Re-integratie 2e spoor