Burnout begeleiding

  • -

Burnout begeleiding

Iedereen krijgt wel eens te maken met stress. Stress is noodzakelijk om optimaal te functioneren. Maar wanneer je te lang spanning voelt en geen tijd kunt of wilt nemen voor ontspanning, dan wordt stress ongezond. Je krijgt dan lichamelijke en psychische klachten, die kunnen leiden tot overspannenheid of een burnout. Om weer in jouw energie te komen, grenzen leren aan te geven, je bewust te worden van jouw valkuilen, is een intensief proces. Om te voorkomen dat dit langer duurt dan noodzakelijk, is het belangrijk tijdig in te grijpen. Door het inzetten van burnout begeleiding voorkom je dat werknemers langer ziek thuis blijven dan noodzakelijk en dus eerder weer hun werk kunnen oppakken. Daarnaast hebben wij een speciaal opvolgsysteem ontwikkeld, om vervolg uitval te voorkomen. Een onderdeel hiervan is o.a. psychosociale ondersteuning en een van onze workshops over communicatie.

Wil jij (of je werknemer), je energieker voelen, bewustere keuzes kunnen maken, grenzen leren aangeven en beter met spanning leren omgaan?

Samen met mijn collega coach, Loura van Goch, bied ik burnout begeleiding aan om sneller dit proces effectief te verwerken. Op deze manier doorbreek je sneller de negatieve spiraal en voel je je mentaal en fysiek weer Wel in Vorm, zodat je jouw stappen weer kunt nemen!.