Body Mind Release Rotterdam

  • -

Body Mind Release Rotterdam

Body Mind Release Rotterdam

Voel je je onrustig, gespannen of niet lekker in je vel? Loop je al langer met klachten en onverwerkte zaken rond en wil je dit nu eindelijk gaan aanpakken?

Met Body Mind Release Rotterdam kom jij weer in je kracht en energie te staan. Dit is een effectieve manier om  stress, onzekerheid, angsten achter je te laten om zo weer verder te kunnen in het leven? Body Mind Release Rotterdam bied een effectieve oplossing voor diverse fysieke sociale of mentale klachten. Ook als je somber, onzeker of afhankelijk van anderen voelt. In je leven krijg je ballast en onderzoek heeft uitgewezen dat dit in 95% de oorzaak is van de klachten die jij hebt.  Doordat je niet loslaat raak je overbelast en het blokkeert om gelukkig of succesvol te worden.

In je leven ontstaat ballast doordat je beperkende gevoelens, angsten en overtuigingen opdoet. Denk aan iemand die je bedrogen heeft, waardoor je vertrouwen in mensen is aangetast. Of je bent als kind gepest en draagt hierdoor onzekerheid met je mee. Elke beperkende overtuiging  tast je beeld aan hoe je naar het leven of anderen of jezelf kijkt. Je maakt dan je keuzes vanuit deze overtuiging en die bepaalt  of je wel of niet gelukkig voelt of succesvol wordt.

De body mind release is gebaseerd op onderzoek van dr. Bruce Lipton – een vooraanstaand Celbioloog aan de Harvard University. Via onderzoek heeft hij ontdekt dat 95% van jouw klachten wordt bepaalt door jouw ballast! Tevens is de BMR techniek bewezen dat het werkt. Er heeft Subjectief onderzoek plaatsgevonden onder en dit laat 93% positieve resultaten zien bij klachten als: stress, vermoeidheid, somberheid, ] onzekerheid, angst, piekeren,  gedragsproblemen en niet verder komen in je leven.

Wil je meer energie, levensvreugde en minder stress? Ga dan met mij aan het werk met de body Mind Release.

Het traject Body Mind Release

Het traject Body Mind Release Rotterdam duurt gemiddeld 6-8 weken en geeft  een gestructureerd overzicht van jouw levensklachten die jij gaat loslaten. In het traject werk je aan jouw doelen en wordt een plan gemaakt hoe je dit kan bereiken.

ZELFSTANDIG ga je vastzittende emoties, angsten, beperkende overtuigingen en gevoelens  los laten. Al snel merk je dat je bijvoorbeeld meer energie krijgt en/of mentale ontspanning, balans en levensvreugde, zelfvertrouwen. Je kan meer vrijheid ervaren, meer genieten zonder afhankelijk te zijn van anderen.

Gun jezelf meer een fijner leven met  plezier, vreugde, zelfvertrouwen en ontspanning. Ga aan de slag met het loslaten van jouw ballast!!

Voor wie?
Body Mind Release blijkt zeer effectief bij allerlei gevoelens van onzekerheid, schaamte, vermoeidheid, stress, geen doel, onrust etc

Voor de prijs verwijs ik u naar: Tarieven

Gratis Telefonische informatie en/of  intake gesprek om te bepalen of dit wat voor jou is.

Complementair

Als het nodig is kan ik behandelingen complementair  inzetten. Bijvoorbeeld:  voeding en leefstijl therapie. Bij voorkeur maak ik een totaalplan om zo ook je leefstijl aan te pakken. Het BMR traject gaat sneller als je gezonder leef, dan is resultaat nog beter en optimaler.

Vergoeding

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging van de BATC. Vanuit de aanvullende zorgverzekering kan (gedeeltelijk) de behandeling vergoed door uw zorgverzekeraar. Raadpleeg hiervoor uw zorgverzekering of stuur mij een berichtje.

Kom langs voor een afspraak met jezelf!