Body Mind Release Barendrecht

  • -

Body Mind Release Barendrecht

Body Mind Release

Wil je beter in je vel komen en meer energie krijgen dan is Body Mind Release Barendrecht een methode die zorgt dat je weer fijn gaat voelen. Het zorgt ervoor dat jij op een eenvoudig aan te leren manier van stress, onzekerheid, angsten kan loslaten? Body Mind Release Barendrecht is een effectieve oplossing voor jouw fysieke sociale of mentale klachten en problemen. Ben je somber, onzeker of voel je je afhankelijk van anderen, dan is dit een goede oplossing om je hiervan los te maken. Diverse problemen en klachten komen door de ballast die jij meedraagt en niet loslaat in je leven. Je raakt overbelast en het blokkeert om gelukkig of succesvol te worden.

Ballast ontstaat in je leven doordat je beperkende gevoelens, angsten en overtuigingen opdoet. Een beperkende overtuiging is bijvoorbeeld als je bedrogen bent door je partner, en daarna niemand meer gaat vertrouwen omdat je bang bent dat deze volgende persoon jou ook bedriegt. Ballast tast je beeld aan hoe je naar het leven of anderen of jezelf kijkt. Ga je keuzes maken vanuit deze beperkende overtuiging dan bepaalt dit of je wel of niet gelukkig voelt of succesvol wordt. De body mind release is gebaseerd op onderzoek van dr. Bruce Lipton – een vooraanstaand Celbioloog aan de Harvard University. Via onderzoek heeft hij ontdekt dat 95% van jouw klachten wordt bepaalt door jouw ballast!

Wil jij de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten en dus jouw ballast gaan loslaten? Ja? Dan ga je ZELF aan de slag met de methode van Body Mind Release om jouw beperkende gevoelens, angsten en overtuigingen los te laten. Wat dit anders maakt dan alle andere therapievormen is dat je ook leert om naast het loslaten van negatieve gevoelens de positieve  die je kwijt geraakt bent weer terug te halen.

Wil je meer energie, levensvreugde en minder stress? Ga dan met mij aan het werk met de body Mind Release.

Onderzoek bewijst effectiviteit van de body mind release

Loslaten via de  BMR techniek is bewezen dat het werkt. Er heeft Subjectief onderzoek plaatsgevonden onder en dit laat 93% positieve resultaten zien bij klachten als: stress, vermoeidheid, somberheid, ] onzekerheid, angst, piekeren,  gedragsproblemen en niet verder komen in je leven.

Het traject Body Mind Release

Body Mind Release Barendrecht is  voor diverse klachten in te zetten. In deze methodiek is de innerlijke oorzaak van levensklachten in kaart is gebracht. het traject geeft een gestructureerd overzicht waar jij wekelijks aan werkt.

Tijdens de eerste sessie bespreken wij samen jouw klachten, Tevens wordt duidelijk wat de innerlijke oorzaak is van jouw klachten. Jij bepaalt zelf wat jouw doelen zijn en we maken hier samen een plan van aanpak mee waar je binnen 6 weken mee aan het werk gaat.

In alle sessies leer jij hoe je vastzittende emoties, angsten, beperkende overtuigingen en gevoelens ZELFSTANDIG gaat los laten.

De investering is in dit traject elke week tweemaal per dag gedurende 5 tot 10 minuten zelf aan het werk te gaan met het loslaten van jouw ballast en mogelijk positieve gevoelens terug te halen. Je gaat al snel n.l. meer energie krijgen en/of mentale ontspanning, balans en levensvreugde, zelfvertrouwen. Je kan meer vrijheid ervaren, meer genieten zonder afhankelijk te zijn van anderen.

Waarom deze periode?
Het kost tijd om een klachten te krijgen en daarom kost het ook tijd en aandacht om ballast los te laten. Spanning zorgt voor verkramping in je lichaam, wat je dan steeds moeilijker kan loslaten, het is dus nodig om dit stap voor stap te gaan loslaten.

Gun jezelf meer plezier, vreugde, zelfvertrouwen en ontspanning. Ga aan de slag met het loslaten van jouw ballast!!

Voor wie?
Body Mind Release blijkt zeer effectief bij allerlei gevoelens van onzekerheid, afwijzing, falen, vermoeidheid, afhankelijkheidsgevoel, onverwerkte trauma of andere klachten. Denk hierbij aan burn-out, stress, onrust, gebrek aan levensvreugde, geen focus.

Kosten

Voor de prijs verwijs ik u naar: Tarieven

Gratis Telefonische informatie en/of  intake gesprek om te bepalen of dit wat voor jou is.

Complementair

Mijn andere behandelingen kan ik complementair inzetten. Bijvoorbeeld:  voeding en leefstijl therapie. Bij voorkeur maak ik een totaalplan om zo ook je leefstijl aan te pakken. Ga je gezonder leven, dan versterkt dit in je BMR traject het resultaat van sneller en optimaal in balans voelen.

Vergoeding

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging van de BATC. Vanuit de aanvullende zorgverzekering is vergoeding mogelijk. Raadpleeg hiervoor uw zorgverzekering of stuur mij een berichtje.

Kom langs voor een afspraak met jezelf!