Wel in Vorm Advies

 

Wel in Vorm Advies

Wel In Vorm Advies heb ik, Fenna Versteeg, in 2004 opgericht. Het werken met mensen heeft altijd al centraal gestaan in mijn (interim) functies in het bedrijfsleven als coach en adviseur personeel & organisatie. In die functies heb ik ervaren hoe belangrijk het welzijn van mensen, van medewerkers is en wat voor invloed dat heeft op hun functioneren.

Wel in Vorm vanuit een holistische aanpak door coaching en behandeling

Mijn behoefte aan bewustwording wilde ik ook op een andere  manier invullen. Door verschillende positieve ervaringen op het gebied van aanvullende behandelingen, besloot ik om mij omstreeks 2002 hier verder in te ontwikkelen.

Ik ben mij verder gaan ontwikkelen in coaching, mediation en diverse technieken op het gebied van massagetherapie. Door het combineren van coaching en behandeling, werk ik doelgericht aan het verbeteren van de balans tussen lichaam en geest. Door het verbeteren van het welzijn en energie level van mensen zorg ik ervoor dat zij weer in hun kracht komen, hetgeen het algehele geluksgevoel en de productiviteit (zakelijk en privé) ten goede komt.

Zelfgenezend vermogen

Met mijn jarenlange praktijkervaring in het bedrijfsleven als personeelsadviseur en als therapeut beschouw ik mezelf zowel als professional en ervaringsdeskundige. Het is voor mij een uitdaging om via emotioneel lichaamswerk waarbij je werkt via het lichaam de bewustwording te vergroten. Ik zie lichaam en geest als één geheel en zo benader ik het ook; holistisch. Door mijn manier van behandelen stimuleer ik het zelfgenezend vermogen van mensen. Daarnaast onderschrijf ik voor elke aandoening het belang van het raadplegen van een huisarts of specialist. De reguliere medische wetenschap en aanvullende geneeskunde kunnen elkaar dan ook goed aanvullen.

Naast mijn werkzaamheden, ben ik moeder van twee opgroeiende kinderen. Dit zorgt dat ik altijd met  twee benen op de grond blijf staan en vergt de nodige flexibiliteit in mijn leven.

Leren van levenslessen

Geen dag is hetzelfde en elke dag komen er dingen op mijn pad, waardoor ik mijzelf weer bewust wordt van wat mijn levenslessen zijn of waar soms een life-event voor nodig is geweest. Ingrijpende momenten zoals een scheiding, waardoor ik echt heb moeten vechten voor mijn bestaan. Uit mijn huwelijk heb ik twee prachtige kinderen gekregen, die ik eigenlijk bijna alleen heb opgevoed. Het overlijden in 2012 van hun vader, greep zo heftig in voor ten eerste mijn kinderen, maar ook voor mezelf. Hierdoor werd het nog belangrijker om naast een goede zorg voor mijn kinderen het ook belangrijk is om goed te zorgen voor jezelf.  Behalve dat het zwaar is om je twee kindjes te ondersteunen in hun rouwproces, ging mijn toenmalige relatie over en kreeg ik tevens een zware hernia, waardoor ik heel lang uit de roulatie ben geweest. Ik wist soms niet hoe verder te gaan om alles qua zorg, financiën te combineren en heb heel hard heb gewerkt om hier krachtiger uit te komen. Ik ben dan ook gezegend met steunende ouders en een aantal hele mooie vriendschappen wat dan duidelijk maakt dat het leven niet maakbaar is. Je kan je overal voor afschermen, denken dat als je je afsluit dat niemand je kan raken. Door al deze life-events ben ik me nog bewuster geworden van mijn (hoog) gevoeligheid en het goed kunnen aanvoelen van energie en dit zo in te zetten dat anderen hier ook wat aan hebben.

Hoog gevoeligheid van last tot kracht!

Zo zat deze hoog gevoeligheid mij vroeger in de weg, inmiddels heb ik dit ontwikkelt tot een kracht. Het is  een mooie uitdaging op een praktische  manier mijn bewustwording, ervaring en technieken in te zetten. Ik weet als geen ander hoe het belangrijk het is om anders met je ziekte of klacht om te gaan om zo toch weer gelukkig in je leven te zijn.

Balans tussen lichaam en geest

Mijn visie is dat als  mind en spirit weer verbonden is er veel bereikt kan worden om heling in gang te zetten. Zijn er ingrijpende gebeurtenissen dan heeft dit invloed hoe je je voelt.  Het uitgangspunt is dat de balans tussen lichaam en geest van invloed is op het welzijn van ieder mens. Vanuit dit perspectief weet ik uit eigen ervaring hoe belangrijk het welzijnsaspect is voor het goed in je vel zitten.

Ieder mens kan verbeteren geloof ik als de wil er is, door mijn behandelingen stimuleer ik lichaam en geest om dit proces te versterken en verbeteren. Daarnaast heb ik enkele specialisaties ontwikkeld in bijvoorbeeld diverse gewrichtsklachten, whiplash, hoofdpijnklachten en andere spanning gerelateerde klachten.

In goede handen bij Wel in Vorm advies

Mijn vakkennis houd ik bij door regelmatige jaarlijkse bijscholingen. De opleidingen die ik heb gevolgd zijn:

 • HBO Personeel & Organisatie
 • Mediation
 • Voetreflextherapie (Bond van Europese Reflexologen 2004)
 • Orthomoleculaire geneeskunde volgende kPNI (Bonusan)
  • Polariteitsmassage  2005
  • Hoofdpijnmassage
  Reiki I, II, Master
  • Metamorfosemassage
  • Chakra hand en voetmassage
  • Hotstonemassage
  • Emotioneel Freedom Technics
  • Stoelmassage (Touch Pro 2006)
  • Bachbloesemtherapie

Beroepsverenigingen:

Ik ben aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:

Dus wil jij meer balans in je leven? Meer in je kracht staan en je beter in je vel voelen? Neem dan vandaag nog contact met mij op.


Leave a Reply