Ontspanningsmassage Barendrecht

  • -

Ontspanningsmassage Barendrecht

Heeft u spanning of stress of klachten aan nek, schouders, hoofd of andere probleemgebieden? Ontspanningsmassage Barendrecht laat energie stromen en zorgt dat er weer rust in lichaam en geest komt. Ontspanningsmassage Barendrecht helpt om u klachten te verbeteren en de drukte van de dag te vergeten. Tijdens de ontspanningsmassage wordt met diverse technieken gewerkt aan verbetering in uw lijf.

Ontspanningsmassage Barendrecht

Ontspanningsmassage zorgt dat klachten verbeteren en de enorme ontspannende uitwerking is voor iedereen aan te raden die met klachten en/of stress te maken heeft.

Afhankelijk van de tijdsduur, wordt er behandeld waar de meeste spanning zich bevindt. Bijvoorbeeld alleen rug en voeten of hoofd. Tijdens ontspanningsmassage Barendrecht kunnen verschillende lichaamsgebieden worden behandeld. Hoofd, nek, rug, schouders, benen, benen en voeten etc. U kunt dit aangeven.

Voor wie is Ontspanningsmassage?

Wil jij ontspannen, loslaten en werken aan balans neem dan contact op

Ik kan ook specifiek behandelen op bepaalde klachten zoals:

  • Whiplash
  • Hoofdpijn
  • Armklachten als gevolg van overbelasting van bijvoorbeeld computer en/of sport.
  • Gewrichtsklachten zoals hernia, of andere nek, rug en schouderklachten

Daarnaast kan ontspanningsmassage gecombineerd worden met voetreflextherapie of Reiki

Ik ben aangesloten bij de BATC, waardoor behandeling vergoed kunnen worden door de zorgverzekeraar. Check uw polis hiervoor of neem met mij contact op.